Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Shampoo

Sorter efter
8054726572350

Calming Wash

Calming Wash 250 ml Beroligende og afrensende shampoo formuleret til at genbalancere hovedbunden. Normaliserer og renser hovedbunden uden at være aggressiv.
199 DKK
8054726577294

Everyday Wash 250

Everyday Wash 250 ml Shampoo med en delikat og blidt rensende egenskab der kan bruges hyppigt. Er ideel til alle hårtyper.
229 DKK
5715044000026

Nr. 8 Silver'it Shampoo 250ML

epiic hair care nr. 8 Silver'it shampoo 250ml Fantastisk shampoo til blondt og gråt hår, som indeholder violette pigmenter der neutraliserer uønskede gullige nuancer og giver håret en kold tone. Indeholder hvedeprotein som er fugtbevarende og giver en genopbyggende og plejende effekt. Giver håret fantastisk glans og udstråling. INGREDIENSER • Violette pigmenter • Hvedeprotein • Arganolie • Blomster EGENSKABER • Neutraliserer uønskede gullige nuancer • Fugtbevarende • Genopbyggende og plejende • Blødgørende CERTIFICERINGER • OWP™ • PETA Cruelty-Free & Vegan ANVENDELSE Fordel en passende mængde Silver’it shampoo i vådt hår, og massér ind i håret til det skummer. Lad virke i 2-3 minutter efter ønsket effekt. Skyl grundigt. HÅRTYPE Blondt og gråt, tørt eller skadet hår
206 DKK
5715044000002

Nr.1 Repair'it Shampoo Ecocert 250ML

epiic hair care nr. 1 Repair'it shampoo ECOCERT® 250ml Genopbyggende og fugtgivende shampoo. Indeholder algeekstrakter der har reparerende egenskaber og hjælper skadet, tørt eller kemisk behandlet hår med at genfinde sin styrke og glans. Beskytter håret mod skader som forårsages ved varmestyling, således håret bevarer sin fugtighed. COSMOS ORGANIC certificeret af Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS standarder. INGREDIENSER • Algeekstrakter • Panthenol (Vitamin B5) • Koriander og citrus • Aloe Vera EGENSKABER • Genopbygger • Genvinder styrke og glans • Fugtbevarende • Blødgørende • Beskytter mod skader fra styling og høje temperaturer CERTIFICERINGER • ECOCERT® Cosmos Organic • OWP™ • PETA Cruelty-Free & Vegan ANVENDELSE Fordel en passende mængde Repair’it shampoo i vådt hår, og massér ind i håret til det skummer op. Skyl med rigeligt vand. HÅRTYPE Tørt, skadet eller farvet hår
206 DKK
5715044000019

Nr. 5 Volumize'it Shampoo 250ML

epiic hair care nr. 5 Volumize'it shampoo 250ml Volumengivende shampoo til fint og normalt hår. Renser skånsomt uden at tynge håret, og giver naturlig glans og et fyldigt look. Indeholder aloe vera der virker beroligende på hår og hovedbund. Er rig på vitaminer og mineraler. INGREDIENSER • Aloe Vera • Panthenol (Vitamin B5) • Urter EGENSKABER • Beroligende effekt • Skånsom • Tynger ikke • Genvinder glans • Giver fylde • Rig på vitaminer og mineraler CERTIFICERINGER • OWP™ • PETA Cruelty-Free & Vegan ANVENDELSE Fordel en passende mængde Volumize’it shampoo i vådt hår, og massér ind i håret til det skummer op. Skyl med rigeligt vand. HÅRTYPE Tørt eller farvet hår
206 DKK
5715017000091

Ob Cool Signature Shampoo 300ml

COOL SIGNATURE SHAMPOO 300ml Cool Signature Shampoo får din kølige eller askeblonde farve til at holde længere. Med violette pigmenter, der neutraliserer alle gyldne toner, forynger shampooen dit hårs smukke kølige tone ved hjælp af Omni Lightening Defense Complex® – den seneste videnskabelige udvikling.
248 DKK
5715012000201

Zenz 01 Shampoo 250ml.

Shampoo Pure no. 01 giver fugt, styrke og vitalitet til alle hårtyper. Særligt velegnet til sart hår og hovedbund. Beriger håret med vitaminer og mineraler fra planteolier. Hovedbund og hårsække styrkes, og håret efterlades sundt og glansfuldt. Shampooen er uden parfume og plejer håret med økologisk oprenset aloe vera, økologisk kokosvand og økologisk koldpresset avocadoolie. Velegnet til allergikere, børn og gravide.
225 DKK
6412600550047

Active Anti-dandruff Shampoo 250 ml

Bio+ Active Shampoo new er lavet med en ny lækker duft og indeholder 250ml. En meget effektiv anti-skæl shampoo til alle hårtyper. Aktive shampoo indeholder Piroctone Olamine - Et særdeles effektiv anti-skæl ingrediens samt nordisk enebærspire ekstrakt, som beroliger hovedbunden. Bio+ Active shampoo er ideel til meget skæl, især til behandling af fedtet skæl. Hjælper med at reducere skæl, kløe og rødme. Balancerer hovedbunden for at forhindre overdreven taglproduktion. PATENTERET FORMEL. Anvendelse: Fordel shampooen i vådt hår Massér hovedbunden med cirkulære bevægelser og lad det sidde og virke i 2 minutter inden du Skyl håret grundigt. Det anbefales at bruge shampooen over en periode på 3-4 uger Hvis resultat ikke er opnået, forsæt da behandlingen
175 DKK
8033286047164

Roverhair Shampoo - Deep Moisturizing 250 ml

Ultimate Nutris Shampoo renser, nærer og giver fugt til håret. Ideel til beskadiget og tørt hår. Indeholder: Aloe Vera, Hydrolyseret Keratin, Keratin Aminosyrer, Allantoin, Sporelementer, D-panthenolo, Vegetabilsk Glycerin og organisk Quinoa. Ultimate Nutris er den ultimative genopbygning af skrøbeligt og ødelagt hår. Håret bliver glansfuldt, blødt og stærkt.
269 DKK
6412600550191

Bio+ Original Balance Shampoo 200 ml

BIO+ Original Balance Shampoo er en fugtgivende og plejende shampoo, der er udviklet specielt til tør og sensitiv hovedbund. Den renser skånsomt, og hjælper med at balancere og fugtgive hovedbunden. Med sit indhold af ceramider og plantebaserede aktive ingredienser fugtgives både hår og hovedbund, hvilket hjælper med at opretholde fugtbalancen og lindrer hovedbunden. Med Cutrin BIO+ Original Balance Shampoo opnår man en sund og frisk hovedbund uden kløe og irritationer. Anvendelse: Fordel shampooen i fugtigt hår og massér den godt ind Skyl grundigt med vand
165 DKK
6412600550184

Bio+ Special Shampoo 200 ml

BIO+ Original Special Shampoo er en yderst effektiv anti-skæl shampoo til normalt og farvebehandlet hår. Den er forbyggende og hjælper med at reducere skæl og fedtdannelse i hovedbunden. Den er desuden med til at styrke og balancere hovedbundens tilstand. Cutrin Bio+ Special Shampoo Dandruff Control fjerner kløe i hovedbunden og er mild og ideel til hverdagsbrug. Anvendelse: Kommes i vådt hår Skummes godt op og lad den gerne sidde i 2 min. inden den skylles grundigt ud. Gentag hvis nødvendigt
165 DKK
6412600550177

Bio+ Active orginal Shampoo 200 ml

Bio+ Active Shampoo er en meget effektiv anti-skæl shampoo til alle hårtyper. Aktive shampoo indeholder Piroctone Olamine - Et særdeles effektiv anti-skæl ingrediens samt nordisk enebærspire ekstrakt, som beroliger hovedbunden. Bio+ Active shampoo er ideel til meget skæl, især til behandling af fedtet skæl. Hjælper med at reducere skæl, kløe og rødme. Balancerer hovedbunden for at forhindre overdreven taglproduktion. PATENTERET FORMEL. Anvendelse: Fordel shampooen i vådt hår Massér hovedbunden med cirkulære bevægelser og lad det sidde og virke i 2 minutter inden du Skyl håret grundigt. Det anbefales at bruge shampooen over en periode på 3-4 uger Hvis resultat ikke er opnået, forsæt da behandlingen
165 DKK
5700000002107

Repair-Me.Wash 40 ml

Kevin Murphy REPAIR-ME.WASH er en reparerende og genopbyggende shampoo, som passer til et tørt, skadet, kruset og overbehandlet hår. Formlen er beriget med en kraftfuld blanding af proteiner og enzymer, som hjælper med at pleje, genoprette og genopfylde håret, samtidig med at produktrester, urenheder og snavs skånsomt fjernes. Den danner en beskyttende kappe af fugtgivende og styrkende næringsstoffer om håret, og virker utrolig reparerende. Denne shampoo gør håret stærkere, og efterlader det fugtet, glansfuldt og med et mere velplejet udseende.
49 DKK
5700000002060

Plumping.Wash 40 ml

Kevin Murphy PLUMPING.WASH, er en rigtig skøn shampoo, som er til fint eller tyndt hår. Den indeholder ingefærrod og nælde-ekstrakter, som er med til at skabe vækst og samtidig styrke hårsækkene. Den skaber en tæthed i håret, som får det til at føles tykkere og mere kraftigt. Desuden indeholder den oleanolsyre, som er med til at styrke hårsækkene, modvirker ældning af håret, samt er med til at forhindre hårtab. Håret efterlades blødt, glansfuldt og med en rigtig skøn duft. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
49 DKK
5700000001988

Balancing.Wash 40 ml

Kevin Murphy BALANCING.WASH, er en ren og frisk formular til hverdags brug. Shampoo med naturlige opfriskende ingredienser. Styrker håret og giver vitalitet. Perfekt til daglig brug.
49 DKK
5700000002152

Smooth.Again.Wash 40 ml

Kevin Murphy SMOOTH.AGAIN.WASH er en shampoo, som er specielt udviklet til et kraftigt og kruset hår. Den indeholder blandt andet monoi-olie, som tæmmer og virker udglattende, hvilket gør den god til at modvirke krus. Derudover indeholder den med murumuru smør, som lægger et vægtløst og beskyttende skjold om hvert enkelt hårstrå. Indeholdet af solsikkefrø-olie sørger for at give en masse fugt til håret, så håret bliver mere blødt, glansfuldt og stærkt. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater.
49 DKK
4237

Hydrate-Me.Wash 40ml.

Kevin Murphy Hydrate-Me.Wash er en fugtgivende shampoo, som anbefales til normalt til tørt hår. Den har en unik formel, der med sin helt specielle blanding af fugtgivende ingredienser virker ekstremt plejende. Den indeholder ekstrakt af kakadublomme, som har en høj koncentration af c-vitamin, der medvirker til at opretholde hårets glans. Derudover er den også beriget med et silkeekstrakt, der giver håret en glat overflade og virker fugtgivende. Haydrate-Me. Wash kan anvendes dagligt og giver håret sit smukke og velplejende udseende tilbage.
49 DKK
5700000001964

Angel.Wash 40 ml

Angel. Wash fra Kevin Murphy er en skånsom genopbyggende shampoo til fint, skrøbeligt eller ødelagt farvet eller behandlet hår. Indeholder grøn The som er en effektiv antioxidant som styrker og gør det brudstærkt. Hvedeproteiner som giver fylde og volumen, og ekstrakt af solsikkekerner som beskytter mod frie radikaler.
49 DKK
9339341000402

Km Maxi Wash 250ml

Kevin Murphy MAXI.WASH er en dybderensende shampoo, designet til at fjerne ophobning af produktrester og olier i håret. En blanding af tropiske frugtsyrer og miljøvenlige stoffer renser skånsomt håret. Salvieekstrakter hjælper til at opløse fedt og olie i håret. Shampooen er tilsat en naturlig blanding af lime, mint og eukalyptus for at fjerne overskydende olier og stimulere irriteret hovedbund. Alle Kevin Murphy produkter er uden parabener og sulfater. Et lækkert produkt af den anderkendte designer og stylist, Kevin Murphy.
216 DKK