Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Hårkur

Sorter efter
8033286047188

Roverhair Filler mask - Deep Repair 250 ml

Ultimate Nutris Filler Mask er en rekonstruktionsmaske til beskadiget og tørt hår. Den fugter og nærer i dybden. Påføres i håndklædetørt hår, lad den sidde i 5 minutter før grundig skylning. Indeholder: Hydrolyseret Keratin, Hydrolyseret Kollagen, Solsikkeolie, Vitamin E, Vegetabilsk Glycerin og Organisk Quinoa. Ultimate Nutris er den ultimative genopbygning af skrøbeligt og ødelagt hår. Håret bliver glansfuldt, blødt og stærkt.
269 DKK
5709954015782

Zenz Pure Treatment No. 03 250ml

Mild hårkur med økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk oprenset aloe vera. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår, både naturligt og kemisk behandlet. Lægger sig som en beskyttende, usynlig film rundt om hvert enkelt hårstrå for at bevare intensiteten i farvet hår. Særligt velegnet til sart hår og sensitiv hovedbund, gravide, børn og parfumeallergikere, da den er uden parfume. Gør håret silkeblødt og luftigt Uden parfume Svanemærket / Allergimærket / Vegansk / pH 3,5-4,5
320 DKK
9339341004868

Leave-in.Repair 200ML

Kevin Murphy LEAVE-IN.REPAIR Nourishing Treatment er en genopbyggende, nærende og vægtløs leave-in behandler der kan bruges til alle hårtyper, men er særligt god til dig med tørt, fint og skadet hår. Den har blandt andet en varmebeskyttende effekt der beskytter dit hår imod skader fra dit varmeapparat. Derudover styrker den hvert enkelte hårstrå, samt reducerer knækkede og spaltede spidser, så dit hår igen kan komme til at skinne og føles silkeblødt. Plej dig selv og dine lokker med denne skønne leave-in conditioner der giver dit hår fornyet liv, hvilket kan kan give et smil på læben når man kører fingrene igennem det.Anvendelse: Påføres i håndklædetørt hår, hvorefter du kan lade håret lufttørre eller føntørre håret.
258 DKK
9339341004462

Re.Store 200ML

Kevin Murphy RE.STORE er en effektiv hårkur, der reparerer og genopbygger ødelagt eller skadet hår. Den er beriget med enzymer fra ananas og papaya, samt proteiner fra grønne ærter. Den går ind og virker styrkende og reparerende, og håret føles utrolig blødt efter brug. Det anbefales at bruge kuren 1-2 gange i ugen, og den erstatter ens shampoo og conditioner disse dage. da den er en ikke-skummende, genopbyggende og rensende behandling i èn. Re.Store er det tredje trin i REPAIR's 4-trins system til intens reparation. Anvendelse: Påføres i fugtigt hår. Lad virke i 2-3 minutter og skyl derefter grundigt med vand.
258 DKK
9339341019503

Hydrate-Me.Masque 200ml

Kevin Murphy HYDRATE.ME.MASQUE, er en skøn hårmaske, som plejer, repare og beroliger et frizzy, groft eller farvet hår. Den er med hyben, kakadublomme og shea smør, som nærer og fugter, ligeledes har den en udglattende effekt på et uregerligt og frizzy hår. Hårmasken indeholder små kapsler af blandt andet tang og masser af c-vitaminer, som åbner sig ved kontakt. På den måde får håret optimal fugtpleje, og efterlades velplejet, udglattet og super smukt. Anvendelse: Masken masseres ind i nyvasket hår og hovedbund. Lad den virke i 5-10 minutter, hvorefter håret skylles grundigt.
258 DKK
9339341003519

Angel.Masque 200ML

Kevin Murphy ANGEL.MASQUE, er en genopbyggende hårmaske, specielt udviklet til et fint hår. Den er med Quinoa proteiner og lotusblomst og bambusekstrakter, til sammen virker disse skønne ingredienser plejende og styrkende. Håret efterlades velplejet, smukt og med en fantastisk lethed. Håret både synes og føles fyldigere. Kevin Murphy ANGEL.MASQUE er den perfekte hårmaske til et fint hår, da den indeholder en unik kombination af pleje og fylde. Anvendelse: Masseres ind i nyvasket hår og hovedbund, lad virke i 5-10 minutter og skyl herefter grundigt.
258 DKK