Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Parykker

Der kan være flere forskellige grunde til behovet for en paryk. Skal du i gang - eller er du allerede igang med behandling mod kræft, der betyder at du mister håret? eller har du en anden sygdom, der er årsag til dit hårtab, kan du købe paryk med tilskud fra den offentlig sygsikring.
Når hårtabet er midlertidigt og skyldes kemo eller strålebehandling arbejder vi som regl med standardparykker af fiberhår. Det betyder at parykken allerede er fremstillet, så du hurtig kan få dit nye hår. Ønsker du en paryk af ægtehår er det også muligt, du skal blot forvente en større egenbetaling.
Vi tilbyder parykker både med fiberhår og ægte hår. Parykker med ægte hår holder typisk lidt længere end fiberhår, og de giver dig større frihed til at style dit hår med foreksempel føntørrer og krøljern, fordi ægte hår kan tåle højere temperaturer end fiberhår. Men parykker med ægte hår kræver mere pleje end fiberparykker, og de er også tilsvarende mere omkostningsfulde. Vi kan vejlede dig , hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge fiberparykker eller ægte parykker.
Du kan få tilskud til din paryk eller tørklæde via dit sygehus / region som led i din behandling. I Danmark er der frit leverandørvalg. Det betyder, at du kan vælge at købe din paryk hos City salon uanset hvor du bor. Det gælder også selvom din kommune har indgået aftale med en anden leverandør. Dit tilskud følger dig, og du kan vælge City salon, selvom der står en anden leverandør på din bevilling.
Parykkerne er af høj kvalitet. Parykkerne er udført i let matriale, de fleste med transperant front og bund. Det giver et naturligt udseende og bærekomfort, hvor du undgår tyk bund og kompakt hårgrænse.
Individuelt look
Hos City salon går vi meget op i, at hver paryk har sit eget individuelle udseende og pasform. Derfor lægger vi vægt på den indledende konsulation og prøvefase, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning og lige den paryk, der passer til dig. Prøvningen foregår altid i et privat prøverum, hvor du kan prøve de forskellige parykker helt ugeneret, og vi afsætter altid god tid af til dit besøg.
Sådan forgår et forløb.
1.
Ud fra dine ønsker, nuværende frisure , hårfarve og vores råd og vejledning finder vi sammen frem til et par parykmodeller, der matcher dine behov. Vi bestiller et udvalg hjem og har dem efter ca. 2-3 hverdage 1. konsulation koster 650,- kr. men ved køb af en paryk trækker vi 650 kr. af den oprindelig pris.
2.
Ved dit andet besøg prøver du de udvalgte parykker og vi tilpasser den valgte paryk, så den passer præcis til dig. Mange kunder har glæde af at tage deres partner, et familiemedlem eller ven med, som kan støtte dig i dit valg. Når parykken er tilpasset får du vejledning til, hvordan du skal pleje og vedligeholde parykken. Vi forhandler både specialshampoo, balsam og fiberspray, der retter sig mod pleje af parykker.
Godkendte tørklæder
City salon tilbyder et stort udvalg af specialdesignet hovedbeklædning fra Christine Design der er designet til hårtab, hvor alle modellerne er blødt foret for maksimum velvære. Du får mulighed for at prøve forskellige tørklæder som suplement til din paryk hvis du ønsker det. Alle tørklæder er CE- certicerede, hvilket betyder at de er klassificerede som medicinsk udstyr. Dette er din granti for, at produkterne er sunde og sikre at bruge. Det er muligt at købe tørklæder og turban på vores webshop. http://www.city-salon.dk/webshop