Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Evolve Organic Beauty

Sorter efter
Vis per side
5060200046630

Hydration Heaven indhold: Hyal 1 sæt

Denne superfugtende og prisvindende trio er alt du behøver for at få smuk og sund hud. æsken indeholder den milde Gentle Cleansing Melt, som dybderenser huden, mens den lette Hyaluronic Serum 200 giver huden et boost af fugten. Daily Renew Facial Cream nærer og beskytter huden. Indhold: Hyaluronic Serum 200 (30 ml), Daily Renew Facial Cream (30 ml), Gentle Cleansing Melt (30 ml)
469 DKK
5060200046678

Ultimate Body Bliss indhold: T 1 sæt

Kom på en drømmeudflugt uden at forlade hjemmet. Dette er den ultimative 'lige-til-at-komme-i-godt-humør-af' scrub, som blødgør huden fra top til tå med naturligt Monoi fra Tahiti og eksotiske gardeniablomster. Det er tropisk solskin på æske. Evolve Tropical Blossom Body Butter er en blød creme som anvendes på kroppen. Denne body butter indeholder blandt andet økologisk sheasmør, som blødgør og fugter huden i dybden. Cremen har en fantastisk, men mild duft af naturlig hibiskus, som kan anvendes til både mænd og kvinder. Ved brug af Evolve Tropical Blossom Body Butter er du sikret, at huden bliver glat, blød og velduftende. volve Tropical Blossom Body Polish er en oliebaseret body polish, som indeholder fine partikler af økologisk sukker. Disse partikler polerer huden op til glat perfektion. Der er tilsat naturlig tahitiansk monoi kokos der er blødgjort ved hjælp af eksotiske tahitianske gardeniablomster. Denne ingrediens er med til at tilføre ekstra næring og pleje til huden. Indhold: Tropical Blossom Body Polish (180 ml), Tropical Blossom Body Butter (120 ml)
399 DKK
5060200046661

Pomegranate Perfection indhold 1 sæt

Evolve Pomegranate Perfection gaveæske med lækkert kropspleje Med denne gaveæske fra Evolve kan du forkæle dig selv eller en du holder af med noget skønt kropspleje bestående af en sæbe og lotion. I æsken finder du et dejligt gavesæt bestående af Evolve Pomegranate and Goji Aromatic Wash samt Evolve Pomegranate and Goji Aromatic Lotion. Pomegranate and Goji Aromatic Wash fra Evolve er en forfriskende hånd- og kropssæbe med et rigt indhold af frugt. Den indeholder blandt andet beroligende aloe vera, quinoa og gojibær- Sæben renser huden uden at forstyrre den naturlige oliebalance, mens skønne, naturlige duftnoter fra granatæble, pære, fersken, hindbær og citrusfrugter virkelig forkæler sanserne. Evolve Pomegranate & Goji Aromatic Lotion er en fugtgivende lotion, som kan anvendes til daglig pleje af hele kroppen. Denne lotion indeholder blandt andet sheasmør, som både blødgør og giver fornyet elasticitet til din hud. Ydermere indeholder lotionen hyaluronsyre og solsikkeolie, som fugter og nærer huden i dybden. Evolve Pomegranate & Goji Aromatic Lotion har en skøn duft af granatæble og gojibær, som efterlader diskrete duftnoter på din hud.
299 DKK