Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Evolve Organic Beauty

Sorter efter
Vis per side
5060200047705

Bio-retinol Gold Mask - Travel 30 ml

Gå efter guldet! Udover bare at se eksotisk ud, så er vores nye gyldne ansigtsmaske designet til at levere en bred vifte af fordele for din hud. Vores bio-retinol ansigtsmaske indeholder naturligt planteekstrakt fra planten Bidens Pilosa, der fungerer ligesom retinol på huden, og giver de samme ungdommelige fordele og cellulær fornyelse, men uden at irritere lokalt. I modsætning til retinol, der kan gøre huden mere sensitiv overfor solen, kan vores guldmaske bruges til enhver tid og året rundt, hvilket gør den til en oplagt måde at forbedre sommergløden på. Masken indeholder hybenolie og arganolie, hvilket gør den rig på omega-3 og -6, som tilfører masser af næring og fugt, hvilket efterlader dig med en smuk og glødende hud. Vores smukke gyldne skær kommer fra mineralsk mica, der er bæredygtigt udvundet. Resultatet er en ekstremt eksklusiv ansigtsmaske. Vores nye Bio-Retinol Gold Mask er 100% naturlig, vegansk og COSMOS certificeret.
149 DKK
5060200045916

Evolve Rose quartz facial polish

En ”pretty in pink” ansigtsscrub med ægte rosenkvarts krystalpartikler. Den eksfolierende Rose Quartz Facial Polish er skabt med naturlige ingredienser, som effektivt fjerner døde hudceller, renser porerne og forbedrer udseendet på ar. Vores nænsomme eksfolierende scrub indeholder både økologisk hybenolie for at bekæmpe alderstegn, ved at stimulere cellefornyelsen, samt økologisk hibiscusekstrakt som hjælper med at nedbryde de døde hudceller og forhindre fremtidige udbrud af urenheder. Denne scrub efterlader din hud næret og krystalklar.
DKK
5060200048962

Radiant Glow Mask - Travel Siz 30 ml

Denne righoldige maske blandet med råt kakaopulver og ler revitaliserer og renser, mens kokosnødgranulater eksfolierer huden til silkeagtig perfektion. Naturlige sukkerekstrakter omdanner ved kontakt med vand den eksfolierende maske til en cremet lotion, der let skylles af og efterlader huden glat, fugtet og beroliget.
139 DKK
5060200048931

Daily Renew Facial Cream - Tra 30 ml

Denne fugtighedscreme genopretter den naturlige balance i normal til tør hud med en blanding af rene, økologiske olier. Økologisk arganolie giver næring, mens naturlig hyaluronsyre beroliger og fugter. Delikat duftende med beroligende, allergivenlig vanilje og kokosnød.
165 DKK
5060200047798

Pomegranate And Goji Aromatic 250 ml

Pomegranate and Goji Aromatic Wash fra Evolve er en forfriskende hånd- og kropssæbe med et rigt indhold af frugt. Den indeholder blandt andet beroligende aloe vera, quinoa og gojibær- Sæben renser huden uden at forstyrre den naturlige oliebalance, mens skønne, naturlige duftnoter fra granatæble, pære, fersken, hindbær og citrusfrugter virkelig forkæler sanserne. Info: Velegnet til brug på både hænder og krop Rig på nærende og antioxidantrige ekstrakter fra granatæble og gojibær 20,3% økologiske ingredienser - 100% naturlige ingredienser Vegansk
149 DKK