Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Evolve Organic Beauty

Sorter efter
Vis per side
5060200045640

Timeless Renewal Hand Cream 75 ml

Har du ledt efter svar på, hvordan du får dine hænder til både at føles og se yngre ud? Vores helt nye Bio-Retinol håndcreme hjælper med at tackle tegn på aldring, såsom rynker og alderspletter, samtidig med at den forebygger tørhed og reparerer hudens barrierelag. Fugtbevarende ceramider og foryngende Bio-Retinol arbejder sammen for at holde hænderne bløde, glatte og nærede - selv efter vask. Denne anti-aging håndcreme er en nydelse for både sanserne og huden med en opløftende duftblanding af rosengeranium, ylang ylang, mandarin og vanilje, som hjælper med at balancere og berolige sanserne. Rosengeranium og essentiel olie fra mandarin toner ligeledes huden og øger dens elasticitet, for den ultimative dosis kærlighed til hårdtarbejdende hænder. Størrelse: 75 ml
149 DKK
5060200047705

Bio-retinol Gold Mask - Travel 30 ml

Gå efter guldet! Udover bare at se eksotisk ud, så er vores nye gyldne ansigtsmaske designet til at levere en bred vifte af fordele for din hud. Vores bio-retinol ansigtsmaske indeholder naturligt planteekstrakt fra planten Bidens Pilosa, der fungerer ligesom retinol på huden, og giver de samme ungdommelige fordele og cellulær fornyelse, men uden at irritere lokalt. I modsætning til retinol, der kan gøre huden mere sensitiv overfor solen, kan vores guldmaske bruges til enhver tid og året rundt, hvilket gør den til en oplagt måde at forbedre sommergløden på. Masken indeholder hybenolie og arganolie, hvilket gør den rig på omega-3 og -6, som tilfører masser af næring og fugt, hvilket efterlader dig med en smuk og glødende hud. Vores smukke gyldne skær kommer fra mineralsk mica, der er bæredygtigt udvundet. Resultatet er en ekstremt eksklusiv ansigtsmaske. Vores nye Bio-Retinol Gold Mask er 100% naturlig, vegansk og COSMOS certificeret.
159 DKK
5060200048962

Radiant Glow Mask - Travel Siz 30 ml

Denne righoldige maske blandet med råt kakaopulver og ler revitaliserer og renser, mens kokosnødgranulater eksfolierer huden til silkeagtig perfektion. Naturlige sukkerekstrakter omdanner ved kontakt med vand den eksfolierende maske til en cremet lotion, der let skylles af og efterlader huden glat, fugtet og beroliget.
139 DKK
5060200048931

Daily Renew Facial Cream - Tra 30 ml

Denne fugtighedscreme genopretter den naturlige balance i normal til tør hud med en blanding af rene, økologiske olier. Økologisk arganolie giver næring, mens naturlig hyaluronsyre beroliger og fugter. Delikat duftende med beroligende, allergivenlig vanilje og kokosnød.
139 DKK
5700000002381

Evolve Bio-Retinol + C Booster 15ml.

Vores Bio-Retinol + C Booster er en oliebaseret booster til din hud, designet til at opfriske kedelig og træt hud og tilføre præcis den næring, som din hud har brug for, for at se strålende ud. C-vitamin og Bio-Retinol anvendes for at tilføre optimal energi og næring. I dette produkt anvender vi fire potente vitaminer (A, C, F og E) blandet sammen i en mild og nænsom base af hybenolie. Derved kan produktet trænge dybere ned i huden end vandbaserede produkter. A- og C vitamin giver anti-aging fordele, øger kollagenproduktionen, fugter og booster udstrålingen i huden. Vi har også tilføjet et ekstra pift E-vitamin, der er rig på antioxidanter og har en helende effekt på huden. F-vitamin tilfører ekstra næring og genopbygger huden.
289 DKK
5700000002374

Evolve Hyaluronic Serum 200 30ml.

Dette rene og klare serum til normal til tør hud indeholder 200mg hyaluronsyre pr. flaske. Hyaluronsyre har vist sig at fugte huden indefra og udjævne fine linjer og rynker. Økologisk granatæbleekstrakt blødgør og beskytter. Delikat duftende med økologisk rosenvand.
299 DKK
5700000002367

Evolve Gentle Cleansing Melt 30ml.

Denne eksklusive renselotion indeholder nærende økologisk baobabolie der lindrer og fugter. Naturlige sukkerekstrakter kombineres nænsomt med vand for at danne en cremet rensemælk, der let skylles væk igen og efterlader huden ren, beroliget og optimalt fugtet.
99 DKK
5700000002350

Evolve Tropical Blossom Body Butter 120ml.

Denne bløde creme indeholder nærende økologisk sheasmør og naturlig tahitiansk monoikokos, blødgjort af eksotiske gardeniablomster. Gør huden glat, blød og velduftende ved hjælp af naturlig hibiskus.
199 DKK
5700000002343

Evolve Tropical Blossom Body Polish 180 ml.

Denne oliebaserede body polish indeholder fine partikler af økologisk sukker, der polerer huden op til glat perfektion, samt naturlig tahitiansk monoikokos der er blødgjort ved hjælp af eksotiske tahitianske gardeniablomster. Naturlige sukkerekstrakter blandes nænsomt med vand for at gøre den klare balm til en cremet lotion, der renser helt rent og gør huden glat og blød. Med duft af eksotisk, naturlig hibiskus. Indeholder ingen sæbe.
249 DKK
5060200047798

Pomegranate And Goji Aromatic 250 ml

Pomegranate and Goji Aromatic Wash fra Evolve er en forfriskende hånd- og kropssæbe med et rigt indhold af frugt. Den indeholder blandt andet beroligende aloe vera, quinoa og gojibær- Sæben renser huden uden at forstyrre den naturlige oliebalance, mens skønne, naturlige duftnoter fra granatæble, pære, fersken, hindbær og citrusfrugter virkelig forkæler sanserne. Info: Velegnet til brug på både hænder og krop Rig på nærende og antioxidantrige ekstrakter fra granatæble og gojibær 20,3% økologiske ingredienser - 100% naturlige ingredienser Vegansk
149 DKK
5060200046210

Pomegranate & Goji Aromatic Lo 250 ml

Evolve Pomegranate And Goji Aromatic Lotion er en super lækker body lotion, som er specielt udviklet til at fugte og nære hele kroppen. Denne forfriskende creme er beriget med sheasmør, som er med til at fugte huden samtidig med, at elasticiteten forbedres. Indholdet af hyaluronsyre er med til at fastlåse fugten i huden, mens solsikkeolien skaber en let base, som hurtigt absorberes og bidrager med nærende egenskaber, der holder din hud fugtet dagen lang. Cremen forkæler desuden dine sanser med en skøn duft af granatæble, citrus og søde frugter. Evolve Pomegranate And Goji Aromatic Lotion er også utrolig velegnet til at pleje dine hænder. Info: Body lotion Fugter og nærer Forbedrer elasticiteten Fastlåser huden Hurtig absorberende Kan også bruges til hænder Med sheasmør, solsikkeolie og hyaluronsyre Vegansk 100% genanvendeligt plast 99,9% naturlig COSMOS certificeret
189 DKK