Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Evolve Organic Beauty

Sorter efter
Vis per side
5700000002367

Evolve Gentle Cleansing Melt 30ml.

Denne eksklusive renselotion indeholder nærende økologisk baobabolie der lindrer og fugter. Naturlige sukkerekstrakter kombineres nænsomt med vand for at danne en cremet rensemælk, der let skylles væk igen og efterlader huden ren, beroliget og optimalt fugtet.
99 DKK
5700000002350

Evolve Tropical Blossom Body Butter 120ml.

Denne bløde creme indeholder nærende økologisk sheasmør og naturlig tahitiansk monoikokos, blødgjort af eksotiske gardeniablomster. Gør huden glat, blød og velduftende ved hjælp af naturlig hibiskus.
199 DKK
5700000002343

Evolve Tropical Blossom Body Polish 180 ml.

Denne oliebaserede body polish indeholder fine partikler af økologisk sukker, der polerer huden op til glat perfektion, samt naturlig tahitiansk monoikokos der er blødgjort ved hjælp af eksotiske tahitianske gardeniablomster. Naturlige sukkerekstrakter blandes nænsomt med vand for at gøre den klare balm til en cremet lotion, der renser helt rent og gør huden glat og blød. Med duft af eksotisk, naturlig hibiskus. Indeholder ingen sæbe.
249 DKK
5060200047798

Pomegranate And Goji Aromatic 250 ml

Pomegranate and Goji Aromatic Wash fra Evolve er en forfriskende hånd- og kropssæbe med et rigt indhold af frugt. Den indeholder blandt andet beroligende aloe vera, quinoa og gojibær- Sæben renser huden uden at forstyrre den naturlige oliebalance, mens skønne, naturlige duftnoter fra granatæble, pære, fersken, hindbær og citrusfrugter virkelig forkæler sanserne. Info: Velegnet til brug på både hænder og krop Rig på nærende og antioxidantrige ekstrakter fra granatæble og gojibær 20,3% økologiske ingredienser - 100% naturlige ingredienser Vegansk
149 DKK
5060200046210

Pomegranate & Goji Aromatic Lo 250 ml

Evolve Pomegranate And Goji Aromatic Lotion er en super lækker body lotion, som er specielt udviklet til at fugte og nære hele kroppen. Denne forfriskende creme er beriget med sheasmør, som er med til at fugte huden samtidig med, at elasticiteten forbedres. Indholdet af hyaluronsyre er med til at fastlåse fugten i huden, mens solsikkeolien skaber en let base, som hurtigt absorberes og bidrager med nærende egenskaber, der holder din hud fugtet dagen lang. Cremen forkæler desuden dine sanser med en skøn duft af granatæble, citrus og søde frugter. Evolve Pomegranate And Goji Aromatic Lotion er også utrolig velegnet til at pleje dine hænder. Info: Body lotion Fugter og nærer Forbedrer elasticiteten Fastlåser huden Hurtig absorberende Kan også bruges til hænder Med sheasmør, solsikkeolie og hyaluronsyre Vegansk 100% genanvendeligt plast 99,9% naturlig COSMOS certificeret
189 DKK
5060200046609

A Lovely Lift - Stocking Fille 1 sæt

Denne skønne guld ansigtsmaske arbejder på at tackle tegn på aldring mens den nærer og fugter din hud og efterlader den med en smuk glød. Den COSMOS Organic certificerede ansigtsmaske er egnet til alle hudtyper, men især til dem med tør eller moden hud. Den er spækket med naturlige ingredienser, som giver din hud den kærlighed, den fortjener. Indhold: Bio-Retinol Gold Mask (30 ml)
129 DKK